Miss Natural - Eva Van Zeeland
About
Aan het einde van de workshop is er gelegenheid om vragen te stellen via de chat. Een webinar is een live uitzending via internet waarbij je mij kunt zien en horen. Om deel te nemen aan het webinar heb je het volgende nodig; een computer, laptop of tablet met internetverbinding en geluid (geen microfoon nodig, je hoeft niet terug te praten). 

Wanneer je je aanmeldt krijg je een bevestiging dat je mee kunt doen. Vervolgens ontvang je 1 uur voor het begin van het webinar een mailtje met een link, deze link dien je uit te voeren en je zit vanzelf 'in de uitzending'. Je kunt hieronder kiezen uit de verschillende webinars.
Interests
Eva van Zeeland is de oprichter en eigenaar van Miss Natural Lifestyle. Eva heeft een passie voor alles omtrent de natuurlijke levensstijl en deed haar kennis op tijdens de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en jarenlange ervaring in de fitness branche. Eva heeft als ervaringsdeskundige en lifestyle coach succesvol koppels met een kinderwens geholpen om natuurlijk zwanger te worden. Eva is een gedreven ondernemer en moeder van de 8-jarige tweeling Bob & Lex en meisje Indy van 3 jaar.

“Ontdek wat jullie samen zelf kunnen doen om de natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen!”
Show in my Timezone
Upcoming WebinarsPast Webinars
There are no scheduled upcoming meetings at this time. Please check back soon for updates.
Select your timezone from below:
Cancel